Love Letter

En Norsk fanside


Fan-sider

Det er ikke skrevet så mye om The Loveletters band ennå, men fremover i tid vil det komme flere og flere sider om dette unge, men flotte bandet.

The Loveletters band er allerede ute på flere sider og sosiale medier som for eksempel facebook, instagram og selvfølgelig så har de alle sine album ute på spotify. Det finnes også flere av sangene på you tube som live opptak. Der kan man ta en titt om man vil se bande opptre i de forskjellige stedene de har vært og opptrådt for publikum rundt omkring på forskjellige barer og steder i Pittsburgh og andre steder de har vært og opptrådd for publikum.

På sider som spotify og you tube kan alle komme klikke seg inn på og søke etter The Loveletter band for å høre på sangene de har laget. I hvert fall alle de som er lagt ut på spotify og you tube sine sider. Det er flere av bandets tilhengere som også har lagt ut noen kommentarer under innleggene av The Loveletters band og det er bare positive bemerkninger. Noe som er virkningsfullt for å bli ytterligere kjent rundt om kring i verden.

Bandet har hatt noen konserter og etter hvert så kommer vi som fan-side til å utlyse når konsertene skal holdes og hvor i verden det skal være. Men for at vi skal kunne klare å oppdatere dette, så er vi helt avhengig av tips fra lesere og andre som er The Loveletters band tilhenger for å kunne tilfredsstille alles behov av å vite når konsertere skal holdes og hvor de skal holdes hen.

Hjembyen til The Loveletters har ett mangfold av hoteller, puber og restauranter. Om man ønsker å delta på en konsert, så er det ikke vanskelig å få tak over hodet eller bli så mett som man bare ønsker. Siden The Loveletters ofte benytter seg av hjembyens mange puber, kan det være mulig å få i både pose og sekk. På mange av pubene rundt omkring i Pittsburgh, så får man også en masse variasjoner av lokale og utenlandske matvarianter. Her er det bare å velge som man selv ønsker.

Hva kan vel være bedre enn å få akkurat det man har lyst til? En opplevelse uten like i båre matveien, overnattingsmuligheter og akkurat den musikken man selv synes er aller best. Pittsburgh har også flere finesser og severdigheter, så her er det ikke det som stopper når man skal unne seg en opplevelse man sent vil glemme.

Det er også muligheter for å kjøpe albumene til The Loveletters på flere sosiale medier. Her opereres det med ulike betalingsmetoder, ulike land og litt forskjellige priser. Det beste tipset vil være å forsøke å søke etter bandet og aller helst navnene på albumene, singlene eller ep’ ene, så se etter hvilke firma som tilbyr det beste alternativet.