Love Letter

En Norsk fanside


Musikken

Musikken kan minne om toner fra gamle tider. Litt toner fra contry og western musikk. Men når man begynner å lytte til musikken, så forstår man veldig fort at man tar feil. Musikken har en variasjon som ikke ligner mange andre band.

Alle bandmedlemmene greier fint å legge seg til alle de forskjellige sjangerne de som band har. Med toner fra gamle dager og helt tipp topp moderne sjangere.

Mange av sangene har en instrumental hovedtone, med en eller annen liten snutt av vokal i seg. Det gjør sangene interessante og spennende. Litt nytt for ører som liker musikk i pop, rock, country og punk art.

De fleste av sangene har en sår undertone i de fine tekstene. Man strever for å oppnå de gode hensiktene i tekstene og kan minne litt om Pink Floyds tekst i «The Wall», uten at musikken kan sammenlignes for øvrig.

The Loveletters band spiller som regel i hjembyens deres Pittsburgh. Der er det flere forskjellige steder de har valgt å spille musikken sin i. De fleste stedene er hjemmekoselige puber med skikkelig god atmosfære.  Den siste konserten de hadde i mai 2015 var i en eldgammel mursteinsbygning med det fengende navnet «Thunderbird cafe».

The Loveletters har også opptrått i flere andre gode atmosfærer som Club cafe, Arsenal Lanes, Gooskis og Arsenal bowling lanes. Men for øyeblikket finnes det ingen flere arrangementer som The Loveletters har i planene.

Publikummet til The Loveletters er i alder fra 0 – 100 år. Alle kan like denne sjangeren, men det er vel en gjennomsnittsalder på rundt 30 år. Selv om man godt kan se folk fra rundt 20 år og helt opp til rundt 50. Det er altså noe for enhver smak og man kan klare godt å holde ut en kveld eller fem på en av deres turneer rundt om kring i Pittsburgh.

Pubene tar vel i mot The Loveletters og vi vil gjerne høre mer av «Ugly town, Pretty girl», «Marisa’s tribute to the luckye dragons and dear Nora’s tribute to Bob Dyland», «Fear Not My Brothers, Fear Not My Sisters, For I Have Seen The Future And These Dark Clouds Will Part», «Happy, happy birthday to me» og alle de andre fremtidige sangene vi gleder oss til.